Ved at prioritere gor du det muligt for dig at fa de vigtigste ting gjort. Hold oje med det store billede. Lad ikke ting med lav prioritet skubbe de hojere prioriterede opgaver ud af din tidsplan. Hvis du kun har sa meget tid til radighed, er det vigtigt, at du bruger din tid pa de ting, der giver dig mest gavn.

“De ting, der betyder mest, ma aldrig vare pa nade for de ting, der betyder mindst.

  • Goethe

Tiden er sa kostbar. Hvis du onsker at fa succes i livet, skal du bruge mere tid pa at vare produktiv og gore ting, der bringer dig fremad. At bruge timer om dagen pa at se tv, spille computerspil eller surfe pa internettet er ikke produktivt tidsforbrug. Vi har alle brug for fritid, men du er nodt til at afgore, hvor meget der virkelig er nodvendigt. Hvis du bruger din produktive tid effektivt, far du mere tid til at slappe af og gore de sjove ting.

Titel:
Er du en skraldespand for andres negativitet?

Antal ord:
658

Resumé:
Carmen, en af mine klienter, fortalte mig i slutningen af en af hendes sessioner: “Jeg er ikke langere villig til at vare en skraldespand for andres negativitet.”

“Wow!” Jeg sagde: “Wow! “Det er jeg meget glad for at hore! Og jeg elsker den metafor!”

Nogleord:
negativitet, negative mennesker

Artikel Krop:
Carmen, en af mine klienter, fortalte mig i slutningen af en af hendes sessioner: “Jeg er ikke langere villig til at vare en skraldespand for andres negativitet()(Lær mere om e adultfrendfinder).

https://www.youtube.com/watch?v=Ie8UPlwCAqQ&t=1s

“Wow!” Jeg sagde: “Wow! “Det er jeg glad for at hore! Og jeg elsker den metafor!”

(https://www.telegraph.co.uk/online-dating/dating-tips/dating-advice-for-men/).

Posts from the same category: