Som spadborn slutter vi vores tid i livmoderen for at begynde vores menneskelige erfaring. Forleden dag modte jeg en mindre end en uge gammel (eller er det ny?) baby, der var fyldt med sundhed og forundring og begyndte et nyt liv. Han var tydeligvis klar til at begynde dette liv, da han kun holdt sin mor i fodsel i tredive minutter().

Jeg har haft mange begyndelser/slutninger i mit liv. Sikkert ikke flere end de fleste mennesker. Nogle forandringer har varet elegante, andre kluntede. Nogle har varet sa hurtige, at jeg ikke opdagede forandringen, for den i det vasentlige var afsluttet, mens andre har virket sa langsomme, at jeg har spekuleret pa, om det er det, der menes med evighed. Ikke alle begyndelser og afslutninger har varet sode eller onskede. Men alle har fort til mere glade.

Mod og tillid

Mange af de planlagte begyndelser/afslutninger har varet rene modige handlinger: at blive gift, at starte en virksomhed, at ga pa universitetet, at forlade et langvarigt agteskab, at flytte min virksomhed (to gange!), at flytte tvars over landet, at afslutte ikke tilfredsstillende forhold, og sa videre og sa videre. Selv de andringer, der ikke har varet planlagt, har kravet mod at gennemfore.

Alle ved naturligvis, at ordet “mod” stammer fra ordet “hjerte”. Jeg foler denne forbindelse mellem mod og hjerte, men af praktiske arsager forbinder jeg mod mere med mod end med hjertet. Jeg mener, at mine indre tilskyndelser (som normalt er baseret pa hjertet) leder mig hen til det sted, hvor jeg skal vare, men at handle midt i tvivlen kraver mod.

Nogle gange er det ren stadighed, der driver mig frem. Jeg har ofte erkendt, at jeg f(Lær mere om e adultfriendrfinder english app review).

https://www.youtube.com/watch?v=Qi0HGrUDycI
eks. ikke ville vare flyttet til Californien, hvis jeg havde vidst, hvor opslidende de forste par ar ville blive. Jeg stolede pa min indre vejledning og blomstrede, hvor jeg blev plantet. Mod og tillid er mine nogler til glade og forvandling(https://www.brides.com/the-essential-dating-rules-1022100).

Posts from the same category: