ZZZZZZZZZ

Titel:
Being the Mountain

Antal ord:
301

Resumé:
Mens jeg vandrede op ad stien til Peaceful Valley Chapel, nod jeg stilheden i min tidlige morgens ensomhed. Efter mange ar som deltager og assisterende instruktor i Thomas Crums Journey To Center Program var denne smukke og energigivende ti minutters vandretur blevet et personligt ritual. Hver morgen i hver Journey to Center-uge, for vores andedrats- og meditationssession kl.

7, vandrer jeg altid til toppen af dette lille bjerg for at lade mig inspirere af udsigten til en meget hojere bjergkade i det fjerne.

Nogleord:
fred i sindet, vandring, skonhed, natur, meditation, ensomhed, bjerge, personlig kraft, energi, centrering, perfektion, natur, varen, narvar,Thomas Crum

Artikel krop:
Jeg nod stilheden i min tidlige morgens ensomhed, mens jeg vandrede op ad stien til Peaceful Valley Chapel. Efter mange ar som deltager og assisterende instruktor i Thomas Crums Journey To Center Program var denne smukke og energigivende ti minutters vandretur blevet et personligt ritual. Hver morgen i hver Journey to Center-uge, for vores andedrats- og meditationssession kl. 7, vandrer jeg altid til toppen af dette lille bjerg for at lade mig inspirere af udsigten til en meget hojere bjergkade i det fjerne.

Jeg stirrer pa de 14.000 fod hoje tinder, abner mine arme og trakker vejret og inviterer deres energi, kraft, skonhed og fred ind i mit vasen(Lær mere om e adultfr).

https://www.youtube.com/watch?v=Qi0HGrUDycI
Jeg kontrasterer deres stabilitet og deres “bare der-hed” med min egen godkendelsessogende energi, deres ubesvarede rolighed med min straben efter at gore det rigtige, og deres naturlige og yndefulde vasen med mit onske om at fremsta vidende, smuk og centreret(https://www.purewow.com/wellness/online-dating-tips).

Posts from the same category: